MELCI ONDULAȚI CU SOS BECHAMEL ȘI BROCCOLI

25 min
2 porții
Bucuria de a mânca sănătos și de a savura în fiecare zi gusturile simple și naturale.

Ingrediente

250 g melci ondulați Pambac, 250 g broccoli, 400 ml lapte 3,5% grăsime, 50 g unt, 100 g mozzarela, 1 lingură de făină, nucșoară

Mod de preparare

Taie broccoli în buchețele şi pune-l la fiert 5 minute în apă cu sare. Într-o cratiţă, pune la topit untul la foc mic. Peste unt, presară făină, în timp ce amesteci. Încorporează laptele. Amestecă continuu, cu un tel, până ce sosul capătă consistență. Condimentează cu nucşoară, sare şi piper. Fierbe pastele, scurge-le şi lasă-le la răcorit. Așează pastele pe farfurii, pune câteva linguri de sos, rade mozzarella, adaugă buchetele de broccoli fiert și presoară cubulețe de ardei kapia și ceapă verde. Poftă bună!