250g cochilii Pambac, 1 piept de la un pui la rotisor (mărunțit în fâșii), 100g mazăre conservată, 200g cașcaval ras, 50 ml ulei de măsline aromatizat cu usturoi, 1 lingură sare, 1 linguriță piper alb.
250g cochilii Pambac, 1 piept de la un pui la rotisor (mărunțit în fâșii), 100g mazăre conservată, 200g cașcaval ras, 50 ml ulei de măsline aromatizat cu usturoi, 1 lingură sare, 1 linguriță piper alb.
Preîncălzește cuptorul la 180°C. Fierbe macaroanele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurge-le și lasă-le deoparte să se răcească puțin. Într-un bol termorezistent, adaugă pastele calde, mazărea, cașcavalul, pieptul de pui, uleiul, sarea și piperul. Amestecă bine totul. Coace timp de 20-25 minute sau până se rumenește preparatul la exterior. Poftă bună!