200 g elice Pambac, legume 1/2 cană (broccoli, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei), 1/2 ceașcă roşii cherry tăiate în jumătate, 1/2 cană parmezan ras, 1 căţel de usturoi tocat mărunt, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper
200 g elice Pambac, legume 1/2 cană (broccoli, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei), 1/2 ceașcă roşii cherry tăiate în jumătate, 1/2 cană parmezan ras, 1 căţel de usturoi tocat mărunt, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper
Pune pastele la fiert. Între timp, pune 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie şi adaugă usturoiul tocat mărunt. Peste 1-2 minute adaugă legumele mărunțite (în afară de roşii) şi lasă la înăbușit sub capac 5 minute, până se înmoaie. Adaugă apoi roşiile şi mai lasă pe foc încă 2 minute. Adaugă pastele Pambac scurse de apă şi parmezan ras. Condimentează dupa gust cu sare și piper. Poftă bună!