400 g cochilii Pambac, 60 g unt, 4 linguri de smântână, 60 g parmezan, 60 g gorgonzola, 100 g caşcaval, 100 g mozzarella, sare, parmezan ras, pătrunjel verde tocat (opţional)
400 g cochilii Pambac, 60 g unt, 4 linguri de smântână, 60 g parmezan, 60 g gorgonzola, 100 g caşcaval, 100 g mozzarella, sare, parmezan ras, pătrunjel verde tocat (opţional)
Pune pastele la fiert. Între timp, taie parmezanul, gorgonzola, caşcavalul şi mozzarella în cubuleţe. Într-o tigaie încinsă, topește untul cu smântâna. În această cremă, încorporează brânzeturile tocate. Poţi adăuga şi pătrunjel verde tocat. Adaugă pastele fierte şi scurse în prealabil, peste sosul aromat de brânzeturi. Amestecă şi serveşte cu parmezan ras deasupra. Poftă bună!