400 g scoici Pambac, 4 legături de leurdă, 120 ml ulei măsline, 1 linguriță de sare, 100 g seminţe de pin (sau miez de nucă), sucul de la jumătate de lămâie, 50 g brânză de capră rasă.
400 g scoici Pambac, 4 legături de leurdă, 120 ml ulei măsline, 1 linguriță de sare, 100 g seminţe de pin (sau miez de nucă), sucul de la jumătate de lămâie, 50 g brânză de capră rasă.
Pune pastele la fiert. Între timp, pregătește sosul pesto de leurdă. Într-un blender pune frunzele spălate de leurdă, mugurii de pin (sau miezul de nucă), uleiul de măsline, sucul de lămâie şi sarea. Poți adăuga şi o jumătate de linguriţă de miere. Așează pastele fierbinţi în farfurii, pune deasupra sos din belşug şi rade brânză de capră. Poftă bună!