200 g tăiței Pambac, 500 g carne de pui, 200 g legume: morcov, pătrunjel, țelină, 1 ceapă, 1 ardei, 2 roșii, 2 dovlecei, 1/2 l borș, 100 ml smântână, 1 lingură de ulei, mărar, pătrunjel, cimbru, sare, piper după gust.
200 g tăiței Pambac, 500 g carne de pui, 200 g legume: morcov, pătrunjel, țelină, 1 ceapă, 1 ardei, 2 roșii, 2 dovlecei, 1/2 l borș, 100 ml smântână, 1 lingură de ulei, mărar, pătrunjel, cimbru, sare, piper după gust.
Taie carnea de pui în bucăţi și pune-o la fiert în 2 litri de apă rece în care adaugi o lingură rasă de sare. Între timp, taie ceapa, morcovul, pătrunjelul, ţelina și pune-le la călit câteva minute, într-o lingură de ulei. Apoi adaugă zarzavatul astfel călit în supa de carne. Curăţă dovleceii, roşiile, ardeii și taie-le cubuleţe. Adaugă-le în supă doar după ce carnea de pui este aproape fiartă. După ce ai adăugat toate legumele, mai lasă la fiert 15 – 20 de minute. Spre final, adaugă tăiţeii direct în supă și mai fierbe 4 minute. Adaugă borşul fiert separat, drege cu smântână şi adaugă verdeaţa tocată. Poftă bună!