200g melcişori Pambac, 250g spanac proaspăt, 150g şuncă de Praga, 150g parmezan, 3 ouă, 150 ml smântână, 1 roşie.
200g melcişori Pambac, 250g spanac proaspăt, 150g şuncă de Praga, 150g parmezan, 3 ouă, 150 ml smântână, 1 roşie.
Spală foarte bine frunzele sub jet de apă. Amestecă spanacul cu smântâna. Bate ouăle și adaugă-le în amestec. Adaugă șunca de Praga tăiată mărunt și parmezanul. Fierbe separat pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și pune-le la scurs. Unge cu ulei sau unt un vas termorezistent. Amestecă pastele cu mixul de spanac cu smântână. Răstoarnă totul în vas, pune deasupra felii de roșii și pune vasul la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Poftă bună!