Fierbe tăițeii în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurge-i și amestecă-i cu 1 lingură de ulei de măsline, sare și piper. Într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei de măsline timp de 3-4 minute. Adaugă usturoiul și carne de vită și prăjește până se rumenește. Adaugă roșiile tocate, pasta concentrată de tomate, zahărul, sarea, piperul și vinul roșu. Lasă să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de minute, adăugând apă pe parcurs, dacă este nevoie, până când se formează un sos gros. Într-o altă oală, topește untul la foc mediu. Adaugă făina și amestecă încontinuu timp de 1-2 minute pentru a obține o pastă omogenă. Adaugă laptele cald treptat, amestecând încontinuu cu un tel, pentru a evita formarea cocoloașelor. Fierbe sosul până când se îngroașă, apoi adaugă sare, piper și nucșoară măcinată după gust. La final, adaugă parmezanul ras și amestecă bine. Într-un vas de copt uns cu unt, așază jumătate din taiteii pe fundul vasului. Peste tăiței, adaugă umplutura cu carne și niveleaz-o. Apoi, pune restul de tăiței peste umplutură. Toarnă sosul Bechamel deasupra, asigurându-te că acoperă întreaga suprafață. Dă vasul la cuptorul preîncălzit la 180°C și coace preparatul timp de 45-50 de minute sau până când devine rumenit la suprafață. Lasă preparatul să se odihnească timp de 15 minute înainte de a tăia porții și servi. Decorează cu busuioc proaspăt. Poftă bună!